categoriegemeentekaart

titel01Scouts Assent - Scouts INDERDAAD Assent  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B2401G]
Gouw Oost-Brabant - District Hageland
www.scoutsassent.be
Dorpstraat 12, 3460 Assent
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Onze leidingsgroep van "Scouts Inderdaad Assent" bestaat uit 19 jongeren die zich elke zondag inzetten om andere jongeren een nuttige vrijetijdsbesteding te bieden. Zo bouwt onze scoutsgroep mee aan de totaalopvoeding van uw kind of jongere. Scouts en gidsen leren samenleven in groep en steken hun handen uit de mouwen. Op kamp, op tocht en tijdens wekelijkse activiteiten leren ze samen met anderen kiezen en beslissen. Al doende leren ze ook hun plan trekken: vuurtje stoken, eigen potje koken, op avontuur,... Scouts en gidsen houden vooral van de natuur en zetten zich in voor hun omgeving.
Waar?
Onze lokalen liggen achter zaal Trefpunt.
Wanneer?
De scoutsvergaderingen vinden plaats op zondag tussen 13.30u en 16.30u.

De leiding van elke tak heeft verschillende activiteiten op het programma staan. Elk lid krijgt zo een programma zodat het weet wat hem of haar te wachten staat.
Lidgeld?
Bij aanvang van een nieuw scoutsjaar vragen wij lidgeld. Dit geld gebruiken we om activiteiten te financieren en om onze leden te verzekeren. Deze verzekering gebeurt via Scouts en Gidsen Vlaanderen.

De prijs van het lidgeld bedraagt 60 euro per persoon en geldt voor het ganse scoutsjaar. Alle activiteiten zijn hierin inbegrepen (uitstappen, zwemmen, schaatsen, koken,?) alsook de verzekering.

Kampen en weekends zijn niet in deze prijs inbegrepen.

Wanneer je besluit om naar de scouts te komen, kan u het lidgeld storten op het rekeningnummer van de scouts: 734-3021450-06 met vermelding van de naam en de tak van het lid.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-09-25 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -