categoriegemeentekaart

titel01Scouts Aalst - Sint-Aloysius  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O2304S]
Gouw Land Van Egmont - District Dender
www.scoutsalowis.be
Schendelbeekhofstraat 36, 9300 Aalst
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts Sint-Aloysius is de enige jongensscouts in Aalst en omstreken. Hierdoor kunnen we ons onderscheiden van de andere jeugdbewegingen in Aalst. Wij proberen ervoor te zorgen dat uw kind groeit in sociale vaardigheden. Samenwerking met leeftijdsgenoten is essentieel, samen herontdekken we de natuur, samen vormen we een hechte vriendengroep, samen zorgen we voor de tofste jeugdherinneringen. Met weinig kan je veel; en verschillende vaardigheden worden naar een hoger niveau getild. Wij komen iedere zondag van 14u tot 17u samen aan de lokalen van Scouts Sint-Aloysius in de Schendelbeekhofstraat. Elke week nieuwe uren vol plezier en vertier onder het toeziend oog van enthousiaste leiding.
Waar?
Wij komen iedere zondag samen aan onze lokalen aan de Schendelbeekhofstraat (nummer 36). Ons terrein ligt naast de Molenbeek en in de nabijheid van het Beukenhof, het Zwembadpark en net buiten het stadscentrum.
Wanneer?
Doorgaans gaan onze vergaderingen door op zondagnamiddag van 14u tot 17u. In de examenperiode worden avondactiviteiten voorzien op vrijdag of zaterdag.
Lidgeld?
Bovenop het lidgeld van Scouts en Gidsen Vlaanderen vragen wij nog extra geld om onze dagelijkse werking te financieren. Het totaal ligt nu op 55 euro voor het hele jaar. Voor gezinnen met een financieel moeilijke situatie zijn verminderde tarieven mogelijk. Ook is er een korting voor gezinnen met meerdere zonen in de scouts.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-11-20 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -