categoriegemeentekaart

titel01Akabe Sjoetka  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [W1419G]
Gouw Noordzee - District De Kelle
www.akabesjoetka.com
Fortstraat, 8400 Oostende
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouting voor kinderen en jongeren met en zonder beperking! We richten ons tot volgende doelgroepen: Kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, visuele beperking, auditieve beperking, fysieke beperking of meervoudige beperking, kinderen en jongeren uit problematische opvoedingssituaties, kansarme kinderen en jongeren,? Kortom iedereen! Iedereen is welkom bij ons vanaf 6 jaar tot 18 jaar! Indien je voor je 18e verjaardag ingeschreven bent kan je blijven tot je 21 jaar. Daarna gaan we samen met jou opzoek naar een andere leuke vrijetijdsbesteding.
Waar?
Onze lokalen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (kusttram richting Knokke). Iedere activiteit kan er worden afgesproken op het stationsplein zodat de gasten die met het openbaar vervoer komen dan samen met de leiding per tram naar de lokalen kunnen gaan. Voor meer info, contacteer uw takleiding.
Wanneer?
Tweewekelijkse activiteiten op zondag van 14u tot 17u. De leiding houdt tot 17u30 een ophaalmoment voor ouders die niet om 17u precies aan het lokaal kunnen staan.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 0000-00-00 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -