categoriegemeentekaart

titel01Scouts Turnhout - Akabe Ommekaar  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4109G]
Gouw Kempen - District Noorderkempen
www.akabeommekaar.be
Tichelarijstraat 110, 2300 Turnhout
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Akabe is scouting, een jeugdbeweging die naast de thuissituatie en de school een derde vormings- en opvoedingsmilieu wil zijn. Wij willen kinderen en jongeren de ruimte en de kans bieden om op een speelse manier hun eigen mogelijkheden en grenzen te ontdekken en te verleggen om zo op te groeien naar meer zelfontplooiing.
Wanneer?
Wij zijn een scouts voor mensen met en zonder beperking van 6 tot 40 jaar. Als je er graag bij zou komen, mail dan naar de groepsleiding.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-03-07 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -