categoriegemeentekaart

titel01Scouts Neerpelt - Akabe Sint-Willibrordus  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [L1216G]
Gouw Limburg - District GrevenBroeck
akabeneerpelt.scoutnet.be
Berkendreef 10b2, 3910 Neerpelt
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts AKABE Neerpelt is een scoutsgroep voor kinderen en jongeren met een beperking die tussen 6 en 25 jaar oud zijn. In onze scoutsgroep zitten vooral kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking maar ook anderen kunnen bij ons terecht, uiteraard voor zover het haalbaar is binnen de groep. Momenteel telt onze groep een 28-tal leden en zo'n 14 enthousiaste leid(st)ers.
Wanneer?
Om de twee weken hebben we op zondagnamiddag van 14u00 tot 16u30 activiteit (tenzij we het anders vermelden op de trimesterplanning). Een volledig scoutsjaar duurt van september tot juli.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-06-22 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -