categoriegemeentekaart

titel01Scouts Waregem - Akabe Funk  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [W2414G]
Gouw Zuid-West Vlaanderen - District Gavers
akabefunk.scoutnet.be
Zuiderlaan 44, 8790 Waregem
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Je kent het beeld wel. Een troepje scouts en gidsen die wandelend door de straten trekt, een groepje welpen op het speelpleintje, een tentenkamp aan de ourthe,... Samen zijn we met zo?n 70 000 meisjes en jongens, allemaal lid van "scouts en gidsen vlaanderen". Maar wat zet al die mensen, elke week, jaar in- jaar uit, in beweging? in scouts en gidsen hebben kinderen en jongeren zelf veel in handen. Je krijgt er ruimte om met "vallen en opstaan" anderen te ontmoeten, samen op te groeien en vrienden te maken. Scouts en gidsen vlaanderen wil iedereen uitnodigen, ook kinderen en jongeren met een beperking, om het spel van scouting te spelen. Deze werking is beter bekend als AKABE. Zo zijn er in vlaanderen al een 20-tal akabe's. Akabe funk Waregem is er daar een van.
Wanneer?
Ons scoutsjaar duurt van september tot juli. We komen dan om de twee weken samen voor een activiteit (ook wel "vergadering" genoemd in scoutstermen). Zo een vergadering duurt van 14u tot 17u30.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-07-29 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -