categoriegemeentekaart

titel01Scouts Geel - Akabe De Pioen  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4304G]
Gouw Kempen - District Zuiderkempen
www.akabedepioen.be
Legerdomein Kievermont
Retieseweg 92, 2440 Geel
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Akabe De Pioen is een afdeling van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Daarom dat wij het leven van een scout zo dicht mogelijk proberen te benaderen. Wij leven en spelen in de bossen en in de openlucht. Wij gaan elk jaar op kamp en we gaan zelfs op tweedaagse waar we bij een boer op de hooizolder blijven slapen. Om maar te zeggen dat ook wij volwaardige scouts zijn!
Waar?
Op dit moment zijn wij gehuisvest aan de lokalen op het militair domein in Geel. Wij zijn Stad Geel zeer dankbaar dat wij deze lokalen ter beschikking krijgen.
Wanneer?
Om de 14 dagen op zondagnamiddag van 14u tot 17u
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-23 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -