categoriegemeentekaart

titel01Scouts Brugge - Andre De Pauw  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [W1211S]
Gouw Noordzee - District 't Brugse Vrije
www.adepauw.be
Peterseliestraat 100, 8000 Brugge
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
We zijn een kleine, gezellige scoutsgroep van al bij al een 50 tal leden. Nagenoeg iedereen kent iedereen en de groepen zijn vrij klein, wat we een voordeel vinden. Een klein groepje kapoenen is immers veel gezelliger dan een troep van vijftig.
Waar?
Onze lokalen liggen in het centrum van Brugge, dicht bij de molens. Zo kunnen we af en toe eens de stad onveilig maken met een van onze stadspelen, maar is ook de buitenlucht niet ver af.
Wanneer?
De activiteiten gaan doorgaands door van 14u tot 17u op zaterdagmiddag.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-11-25 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -