, 1, 180, Scouts Antwerpen - Sint-Lievens, 2000, [A1319G], Sint-Lievens, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Antwerpen  (Toon zonder kaart)
1p
jeugd

Scouts Antwerpen - Sint-Lievens, 2000
Sint-Andriesplaats 24
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/sint-lievens-antwerpen.jpg
Waar?
Onze scoutsactiviteiten nemen plaats op 2 verschillende locaties: Kasteelpleinstraat 31, 2000 Antwerpen (Sint-Lievenscollege) Sint-Andriesplein 24, 2000 Antwerpen (Bij het cultureel centrum)
Wanneer?
Afhankelijk van je tak, start je scoutsvergadering elke zondagochtend om 9u00 op één van deze twee locaties. De vergadering duurt doorgaans tot 12u00 en wordt telkens afgesloten op dezelfde locatie.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.9en10.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -