categoriegemeentekaart

titel01KSA Edegem - KSA Molenveld  (Toon op kaart)
 
KSJ-KSA-VKSJ [1023]
www.vksjmolenveld.be
Parklaan 161, 2650 Edegem
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Ben jij een leuke meid tussen de 6 en de 16 jaar? Heb je op zaterdagnamiddag nog een plekje in je agenda vrij? Wil je een heleboel nieuwe vrienden leren kennen? Dan is KSA misschien iets voor jou! We stellen ons even voor: KSA Molenveld, alias de roodkapjes, is één van de twaalf jeugdbewegingen in Edegem. Wij zijn een groep met een 80-tal leden en 14 leidsters en we groeien nog steeds. Alle meisjes tussen 6 en 16 jaar zijn bij ons van harte welkom! Elke zaterdagnamiddag komen wij van 14u-17u samen aan onze lokalen in het Fort V. Adres: Parklaan 161 (naast Hangar 27), 2650 Edegem
Waar?
Onze lokalen bevinden zich aan het Fort V in Edegem (naast Hangar 27) Adres: Parklaan 161, 2650 Edegem
Wanneer?
Elke zaterdag van 14-17u.
Lidgeld?
Voor een heel jaar plezier vragen wij ? 35. Daarin zitten onder andere kosten voor materiaal, knutselgerief, etc. ?19 daarvan betaal je voor verzekeringen. Als nieuw lid heb je recht op twee 'probeervergaderingen', maar daarna vragen we met aandrang om het lidgeld te betalen opdat uw dochter voldoende verzekerd kan worden!

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-08-30 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -