categoriegemeentekaart

titel01KSA Merchtem  (Toon op kaart)
 
KSJ-KSA-VKSJ [2014]
www.ksjmerchtem.be
Mieregemstraat 23A, 1785 Merchtem
Wij verhuren ons lokaal: KSA Merchtem.
KSA Merchtem is een jeugdbeweging voor jongens en meisjes van 6-18 jaar. De vergaderingen hebben plaats op zaterdag (15j-18j) of zondag (6j-14j). Wij stellen onze lokalen te huur aan groepen waarvan de leden -16 jaar zijn.
Waar?
Onze lokalen zijn zeer mooi gelegen. We bezitten een groot grasveld, liggen niet ver van de dorpskern en grenzen aan een speeltuin.
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-09-22 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -