categoriegemeentekaart

titel01KLJ Stekene  (Toon op kaart)
 
Katholieke Landelijke Jeugd
www.kljstekene.be
Sparrenhofdreef 25A, 9190 Stekene
Wij verhuren ons lokaal: KLJ lokaal Steken.
Afgezien van heel veel plezier maken en babbelen staat er meestal een heuse KLJ-activiteit op het menu. Dit is een deel van ons activiteitenaanbod: quizzen, filmnacht, bosspel, sportactiviteit, bowlen, ruige spelen, zwemmen, dorpsspel... Bovendien is er elk jaar een fantastisch kamp, en ook een weekend. In de zomermaanden neemt onze KLJ deel aan sportfeesten die elke zondag gehouden worden, en houden we een heus feestweekend met barbeque en Bananenfuif.
Wanneer?
Op vrijdagavond is er meestal 's avonds vanaf 20u een activiteit. In juli en augustus zijn er geen activiteiten, maar wordt er wel een feestweekend georganiseerd. Op zondag in de vakantie nemen we deel aan sportfeesten.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-08-27 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -