categoriegemeentekaart

titel01Scouts Wondelgem - De Tortels  (Toon op kaart)
 
FOS Open Scouting [204]
www.tortels.be
Botestraat 98b, 9032 Wondelgem
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Wij zijn een open scoutsbeweging uit Wondelgem, bij Gent. Dat we open zijn houdt in dat onze werking open staat voor iedereen, ongeacht zijn overtuiging, geslacht of afkomst. Elke zaterdag zorgen een twintigtal enthousiaste leid(st)ers voor zinvolle activiteiten voor ongeveer 120 kinderen tussen 6 en 18 jaar.
Waar?
Onze wekelijkse vergaderingen hebben plaats op de Neptunussite in Wondelgem. Ook op in de Regenboogschool in Wondelgem houden we soms nog vergaderingen
Wanneer?
Tenzij anders aangegeven door de leiding is er wekelijks vergadering van 14u tot 18u tijdens de zomerperiode en van 14u tot 17u30 tijdens de winterperiode.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2018-12-03 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -