categoriegemeentekaart

titel01De Leeuwerik  (Toon zonder kaart)
FOS Open Scouting [226]
www.deleeuwerik.org
Tieltsesteenweg 105b, 9900 Eeklo
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
De Leeuwerik 226e is de Eeklose afdeling van FOS Open Scouting. Vanaf 5 jaar ben je bij ons elke zaterdag welkom om mee te komen spelen met de bijna 200 jonge scouts en gidsen die ondertussen al deel uit maken van onze bloeiende vereniging. Scouting, da's fun, vriendschap en avontuur!
Waar?
Onze terreinen liggen ietwat verstopt in natuurgebied 'De Lange Moeyakker'. We zijn bereikbaar via een oprit recht tegenover bakkerij Sys, aan confiserie Geldhof.
Wanneer?
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-11 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -