categoriegemeentekaart

titel01Scouts Heusden - De Kangoeroes  (Toon zonder kaart)
FOS Open Scouting [152]
www.dekangoeroes.be
Axminsterhof 9, 9070 Heusden (Ovl.)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
FOS Open Scouting is een jeugdbeweging, met meer dan 50 groepen (of eenheden) verspreid over Vlaanderen en Brussel. Elke week trekken 8000 Fossers hun blauwe uniform aan om zich te amuseren, in bos en stad.
Wanneer?
Elke zaterdagnamiddag, van 14 tot 17u, komen we samen voor een vergadering waarbij de verschillende takken een activiteit hebben.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-02-02 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -