categoriegemeentekaart

titel01Klein Krokegem Op Stap  (Toon op kaart)
 
Chiro [BG/0511]
www.kkos.be
Oude Dendermondsebaan 15, 1730 Asse
Wij verhuren ons lokaal: 't kelderken.
Chiro KKOS is één van de 10 jeugdbewegingen die de gemeente Asse rijk is. KKOS staat voor 'Klein Krokegem Op Stap' en is, zoals de naam het zegt, actief in Krokegem. De KKOS bestaat intussen reeds 41 jaar en daar zijn we fier op. Dit werkjaar telt onze jeugdbeweging een 17 koppige leidingsploeg.
Wanneer?
De KKOS gaat door op zondag van 14u tot 17u30. De juiste data en andere info worden geregeld meegedeeld in ons eigen tijdschrift, het 'KKOSserke' en vind je ook terug op deze website. In augustus wordt het werkjaar afgesloten met het KKOSkamp.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-08-31 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -