categoriegemeentekaart

titel01Chiro Gentiaan  (Toon op kaart)
 
Chiro [OM/3102]
gentiaan.jeugdwerker.be
Bedrijvigheidstraat ?, 9300 Aalst
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Iedere zondag staat er vrijwillig een leidingsploeg klaar om van iedere zondag een feestdag te maken! Deze enthousiaste leidingsploeg zorgt elke week voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten, per leeftijdsgerichte afdeling.
Waar?
Iedere zondag verzamelen we om 14u op de koer van de Sint-Anna school. Daar sluiten we ook onze te gekke speldag om 17u.
Wanneer?
We voorzien iedere zondag een leuke activiteit. Voor de 6 tot 14 jarigen gaat de leukste dag van de week door van 14u tot 17u. De 15 tot 18 jarigen krijgen een extra uurtje fun en gaan door tot 18u.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-04-26 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -