categoriegemeentekaart

titel01Chiro Gaverke Beregoed  (Toon op kaart)
 
Chiro [WG/1907]
www.chirogaverke.be
Stedelijk Ontmoetingscentrum Gaverke (?), 8790 Waregem
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Elke zondagnamiddag trekken een 150-tal jongens en meisjes uit Waregem en omstreken naar het SOG (Stedelijk Ontmoetingscentrum Gaverke). Meer dan dertig leiders en leidsters van Chiro Gaverke geven elke week het beste van zichzelf om hen een leuke spelnamiddag te bezorgen.
Wanneer?
Elke zondagnamiddag trekken een 150-tal jongens en meisjes uit Waregem en omstreken naar het SOG (Stedelijk Ontmoetingscentrum Gaverke).
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-18 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -