categoriegemeentekaart

titel01Chiro Zwijndrecht  (Toon op kaart)
 
Chiro [OM/2310]
www.chirozwijndrecht.be
Bareelstraat 19, 2070 Zwijndrecht
Wij verhuren ons lokaal: Chiroheem Zwijndrecht.
We zijn een meisjes en een jongens chiro, waarvan de werkingen op zondag, weekendjes en kampen dus niet gemengd doorgaan. Wel vormen we samen Chiro Zwijndrecht, en doen we doorheen het jaar wel enkele activiteiten gemengd. Zo gaan we één keer per jaar samen met alle meisjes en jongens op groepsuitstap, dansen we allen samen onze benen van onder ons lijf op de jaarlijkse kidsparty en beleven we samen, als één chiro, een spetterende startdag.
Waar?
In de Bareelstraat 19. (onder de brug door rijden) De meisjes en jongens bevinden zich in hetzelfde gebouw. De jongens zitten beneden, de meisjes een stukje beneden en een stukje boven.
Wanneer?
Elke zondag, ook in de vakantie, van 14u tot 17u. Vanaf de kerels of tiptiens (15 jaar) kan je blijven tot 21u. Dan voorzien we een geweldig avondmaal!
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-10-09 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -