categoriegemeentekaart

titel01Chiro Zonderschot  (Toon op kaart)
 
Chiro [MG/0403]
www.chiro-zonderschot.be
Blokstraat 7, 2220 Heist-op-den-Berg
Wij verhuren ons lokaal: Chiro lokaal Zonderschot.
Chiro Zonderschot is een jeugdbeweging die elke zondag klaarstaat voor de kinderen. Iedereen wordt per leeftijd verdeeld in afdelingen en krijgt voor het ganse jaar vaste leiding toegewezen. Die zullen elke zondag klaarstaan voor kinderen en ouders. We spelen spelletjes, doen uitstappen, gaan op bivak en nog veel meer. Plezier verzekerd! Chiro dat is ... Misschien wel iets voor jou! Onze chirolokalen zijn het hele jaar door te huur, behalve op zondagnamiddag. Als u in het jaar de chirolokalen wil huren, kan je terecht bij onze contactpersoon Heremans Rikke. Als u de lokalen wil vastleggen voor een bivak in de maanden juli en augustus dan kan je terecht bij het centrum voor jeugdtoerisme.
Waar?
In het centrum van Zonderschot zijn 2 terreinen waar wij kunnen spelen. Voor kinderen van 6 tot 11 jaar gaat de chiro door op de terreinen in de Blokstraat. Kinderen van 11 tot 18 jaar kunnen terecht in de Withofstraat.
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-21 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -