categoriegemeentekaart

titel01Chiro Moza´ek  (Toon op kaart)
 
Chiro [LM/0509]
www.chirowinterslag.be
Noordlaan 8, 3600 Genk
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Sinds 1942 bevindt er zich in winterslag de leukste Chiro van het hele land. Wat ons zo bijzonder maakt is dat wij een Chiro voor enkel meisjes zijn. Dit maakt dat wij geen ambetante jongens in ons midden hebben. Bij ons is het elke week GIRL POWER.
Waar?
Je kan onze Chiro vinden in 't kliniekske op Noordlaan 8 te Genk, Winterslag.
Wanneer?
Elke zondag kan je bij ons van 14u - 17u terecht voor de leukste activiteiten. Er staat elke week een enthousiaste leidingsploeg klaar om jouw kind een leuke zondag te bezorgen.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŰren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-03-15 ]
 
ę Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -