categoriegemeentekaart

titel01Chiro Webbekom  (Toon op kaart)
 
Chiro [LP/0409]
www.facebook.com/chiro.webbekom
Webbekomstraat 132 (secretariaat), 3290 Webbekom
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Chiro Webbekom staat garant voor een wekelijkse dosis fun en plezier. Lachen, springen, zingen en ravotten: het staat er allemaal op het programma. En af en toe hangen we het beest uit! Het absolute hoogtepunt zit trouwens in het staartje, want elk werkjaar sluiten we af met een fantastische tiendaagse bivak op een locatie in BelgiŽ.
Waar?
Achter de kerk in Webbekom.
Wanneer?
Wij komen elke zaterdag samen van 14 tot 17 uur. Je komt wanneer je wil, maar het is uiteraard wel leuker als je er elke week bij bent!
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-11-28 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -