categoriegemeentekaart

titel01Lokaal VZW De Meulenbeek - Chiro Sint-Gerolf Melsele  (Toon op kaart)
 
Chiro [OJ/2301]
www.chirosintgerolfmelsele.org
Alfons Van Puymbroecklaan 35-37, 9120 Melsele
Wij verhuren ons lokaal: Chiro Sint-Gerolf Melsele.
Voor meer informatie over het huren van ons lokaal raadpleeg je best onze website. Daar vind je onder andere het huurcontract, verhuurkalender, infobrochure over de buurt en meer details over het lokaal zelf terug.
Waar?
Onze lokalen bevinden zich naast de Sporthal van Melsele 't Wit Zand.
Wanneer?
Elke zondag kunnen kinderen van het eerste leerjaar tot en met het zesde middelbaar bij ons terecht om zich een middag uit te leven bij ons in de Chiro.
Lidgeld?
Indien je zoon enkele keren heeft komen proberen en er zich volledig voor wil geven om naar de Chiro te komen kan je hem inschrijven via onze website. Naast de inschrijving dient er ook nog lidgeld overgemaakt te worden naar ons rekeningnummer. Hierover vind je op de website bij de tab "Inschrijven" onderaan meer info over.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2018-02-05 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -