categoriegemeentekaart

titel01Chiro Scherpenheuvel  (Toon op kaart)
 
Chiro [PG/0406]
www.chiroscherpenheuvel.be
Molenstraat 54a, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Wij verhuren ons lokaal: Chiroheem Scherpenheuvel.
Chiro is in de eerste plaats een plek waar kinderen knotsgekke avonturen kunnen beleven, ravotten in de velden, kampen kunnen bouwen in het bos en zich eens lekker vuil kunnen maken. Soms kan het er ook wel rustig aan toe gaan. We maken ook al eens een knutselwerkje, we zingen Chiroliedjes, we maken een film of vertellen heldenverhalen bij het kampvuur.
Wanneer?
De leden kunnen elke ZONDAGNAMIDDAG terecht in ons chiro-bos, gelegen aan de Molenstraat 54 a te Scherpenheuvel. (tegenover het kerkhof)
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-18 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -