categoriegemeentekaart

titel01Chiro Don Bosco  (Toon op kaart)
 
Chiro [AJ/0505]
www.chiroputtegrens.be
Pannenhoefdreef 160, 2950 Kapellen (Antwerpen)
Wij verhuren onze lokalen: Chiro Don Bosco Putte-grens Lokaal Sint Dionysius
Onze chiro ligt in een rustige wijk dicht bij bos en hei. Het groot terrein is zeer geschikt voor tenten te plaatsen en nog meer dan voldoende speelterrein over te houden. Binnen is er voldoende slaapplaats voor 50 personen.
Waar?
Onze lokalen gelegen in de pannenhoefdreef 160 in Kapellen zijn makkelijk te bereiken en vlakbij het centrum van het dorp.
Wanneer?
Iedere zondag (buiten enkele uitsluitingen en zomervakantie) kan je bij ons terecht. Meer info kan u ook op onze site vinden.
Lidgeld?
Ons lidgeld bedraagt momenteel 40 euro per kind. Hierin zit de verzekering, een weekendje weg, spelmateriaal, de laatste zondag,....

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-20 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -