categoriegemeentekaart

titel01Chiro Moorsel  (Toon op kaart)
 
Chiro [OM/9310]
www.chiro-moorsel.be
Haverenbosweg 3, 9310 Moorsel
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Vandaag de dag telt Chiro Moorsel zo n 100 leden en 10 leiding, zowel jongens als meisjes. U ziet het, wij zij stilaan groot aan het worden. Het is niet altijd eenvoudig om een (h)echte ploeg op te bouwen, maar dat maakt het juist zo uitdagend. Onze leidingsploeg heeft elke zondag immers weer een fantastisch programma uitgedokterd, afgestemd op elke leeftijd. Daardoor valt er in elke afdeling wel een fantastische en uitdagende activiteit te beleven. Je ziet het, niets houdt je tegen om het eens te proberen. We zouden het dan ook fijn vinden om jou één van de volgende zondagen eens te ontmoeten op de Chiro.
Wanneer?
We zijn (bijna) elke zondag tussen 14u en 17u in onze chirolokalen te vinden op de Haverenbosweg 3 in Moorsel. (Op de gps is dat Paternosterstraat, want gps?en doen nogal moeilijk over ons adres)
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-12-14 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -