categoriegemeentekaart

titel01Chiro Ludiek  (Toon op kaart)
 
Chiro [OG/1302]
www.chiroludiek.be
Stationstraat 11 B, 9850 Landegem
Wij verhuren ons lokaal: Chiro Ludiek Landegem.
Chiro Ludiek is een gemengde Chiro met bijna 300 leden. Daarmee zijn we één van de grootste Chiro's van Vlaanderen, iets waar we best trots op mogen zijn!
Waar?
Onze lokalen bevinden zich in de Stationsstraat 9A (op 750m - 9min wandelen richting Merendree - van Station Landegem) te Landegem, maar we verzamelen op zondag meestal elders (wegens te klein terrein).
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-05 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -