categoriegemeentekaart

titel01Chiro Halder - Chiro Hallaar  (Toon op kaart)
 
Chiro [MG/0405]
www.chirohallaar.be
Boonmarkt 5a, 2220 Hallaar
Wij verhuren onze lokalen: Chiro lokaal Boonmarkt Chiro lokaal Neetweg
Nieuw gebouw en kampplaats met een groot speelveld en gelegen naast provinciaal domein De Averegten in Hallaar. Ideaal voor kampen. Op 2 kilometer van treinstation ==> te voet OK voor de jongsten.
Waar?
Chiro Hallaar is gelegen naast provinciaal domein De Averegten in Hallaar (Heist-op-den-Berg). Nieuwe gebouwen in gebruik vanaf 2016. Ideaal voor kampen en week-ends. Groot speelterrein. Onze leiding mag terecht fier zijn over de werking, met een 40-tal extra leden in de laatste 5 jaar.
Wanneer?
De acitiviteiten vinden elke zondag plaats vanaf 14.00. Het einduur is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Voor de allerjongsten (vanaf 1e leerjaar) ==> tot 17.00
Lidgeld?
35 euro. Dit bedrag omvat grotendeels het lidgeld van chiro nationaal (inclusief verzekering,..). Daarnaast gaat een ander deel naar de onze chiro en dient voor de aanschaf van spelmateriaal of om met de eigen groep eens van een extraatje te genieten (een ijsje in de zomer, een groepsfeestje,...)

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-05-29 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -