categoriegemeentekaart

titel01Chiro Eppegem  (Toon op kaart)
 
Chiro [MG/0817]
www.chiroeppegem.be
Zenneweg 9-11, 1980 Eppegem
Wij verhuren ons lokaal: Chiro lokaal Eppegem.
Wij zijn een gemengde jeugdbeweging die werkt met kinderen en tieners van 6 tot 18 jaar. Ben jij tussen 6 en 18 jaar? Wil jij vanaf nu uitkijken naar zondagmiddag? En in plaats van toch maar voor je tv te hangen en je te vervelen, je komen uitleven? Dan is de chiro mischien wel iets voor jou.
Waar?
De Chirolokalen zijn gelegen in het centrum van Eppegem. Meer info kan u vinden op www.chiroeppegem.be
Wanneer?
Elke zondagnamiddag. Meer info op www.chiroeppegem.be
Lidgeld?
Het lidgeld bedraagt 30 euro per jaar . Daarin zit al het materiaal dat we gebruiken en de verzekering voor elke activiteit verwerkt. Het lidgeld moet na inschrijving worden overgeschreven op het rekeningnummer van de chiro.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2010-12-05 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -