categoriegemeentekaart

titel01Chiro Adelheid  (Toon op kaart)
 
Chiro [OM/2304]
www.chiroadelheid.be
Kattestraat 72 A, 9150 Kruibeke
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Chiro Adelheid is een chirogroep bestaande uit enkel meisjes. De leden zijn onderverdeeld in leeftijdsgroepen, die in de Chiro afdelingen worden genoemd. Elke afdeling heeft zijn eigen leidsters, die telkens weer voor een leuke activiteit zorgen. WANNEER? De Chiro start elke zondagmiddag om 14u30 en is, afhankelijk van de afdeling, op een ander tijdstip gedaan. Voor de pinkeltjes en speelclub stopt de Chiro om 18u00, de kwiks & tippers hebben gedaan om 18u30 en de tiptiens & aspiranten om 19u30.
Wanneer?
Lidgeld?
Het jaarlijkse lidgeld bedraagt ?40 euro, hierin zit de verzekering al inbegrepen. De leidsters komen in het begin van het Chirojaar (september-december) langs om kennis te maken en komen ook het lidgeld ophalen.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2009-02-22 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -